Bu Blogda Ara

26 Ağustos 2021 Perşembe

 

 Vizyonlama Nedir? (HEDEF)

🔴 Danışanlarımıza bazen görevler veriyorum. vizyonlama dediğimiz bir çalışmadır. Danışanlarımla gerçekten ne istediklerini bulup ona odaklandıkları bu çalışmada, hedefi küçük parçalara böleriz, kendi üstümüze düşeniz yaparız ve gerisini hayata bırakırız. Bunu sizde bizimle paylaşın ki bütüne fayda ve hizmet etmiş olalım.

Şimdi.. üçgen çizin tepesine hedefinizi yazıp, üçgeni tam ortadan ikiye böl, bir tarafına benim yapacaklarım işler-hedefler,istekler..vs..., diğer tarafa hayatın\evrenin bize sunduklarını yazın.(Saömada olur doldur gitsin..Çünkü zihin açmak bu noktada değerli)

🔴Başlayın listeyi yapmaya başlayalım mı?

Örneğin; işinizi değiştirmek  istiyorsunuz. Kendi alanınıza, özgeçmişinizi güncelle, iyi bir cv fotoğrafı çek, İK konusunda bir seminer, ve her hafta en az 2 farklı iş görüşmesi yap gibi. 

Bu listeyi istediğiniz kadar uzatın. Sonra bir de yan tarafa geçin, evren \ dünya sizin için uygun olan hangisiyse o neler yapmalı? Sınırsız (saçmada olsa) düşün, hayalinizdeki şirkette aniden size uygun bir pozisyon açılması, sizin yeteneklerinize uygun birinin aranıyor olması…vs. gibi

Mantıklı olmak zorunda değilsiniz. Amaç zihnin deryasında ne güzellikler gizli bulup çıkartmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

   Vizyonlama Nedir? (HEDEF) 🔴 Danışanlarımıza bazen görevler veriyorum. vizyonlama dediğimiz bir çalışmadır. Danışanlarımla gerçekten n...