Bu Blogda Ara

26 Ağustos 2021 Perşembe

 

Anda Kalarak Hayatın Tadını Çıkarmak İsteyenler Buraya!

Koçluk “Anda Kal” mesajları ile duygusal yönden hislerinizi sorgular, anda kal mesajı ile sorumluluğu almanızı ister. “Sorumluluk almak” kişinin başkalarını suçlamayı bırakması beklenir ve kendi hayatına yönlenmesi sağlanır. Böylece hayatın akışı kolaylaşacak, Kontrol akışta gerçekleşecektir. Ben sorumluyum bu olay benim olayım dediğiniz de gerçekten anda kalıp, olayı değerlendiririz. Bilinç düzeyimiz artacak, kendinize odaklanacak, iyi kararlar vereceksiniz ve hayatla uyumlanmanız kolaylaşacaktır.

 

ANDA KAL Temelleri

·         Anı yaşamanın keyfini çıkarmak, geleceğin geçmiş düşünceleriyle boğuşmak yerine bugün ne yapacağım ile ilgilenmek,

·         Anın mekanını değerlendirirn. Burada olmayan sizi enelleyen konulardan uzaklaşmak ve bağlantılı burada va rolan enerjilerle ilgilenin.

·         Hayaller yerine gerçekleri gözlemleyin.

·         Hisleriniz neler gözlemleyin.

·         Yargılanmak yerine olayların sorumluluğunu alıp değerlendirin.

·         Farkındalık seviyenizi arttırın. Mutluluk anları ile acı ve üzüntü anlarını da gözlenleyin.

·         Başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Tüm davranış, hayaller, düşüncelerinizden siz sorumlu olun.

·         Kendinizi sevin, olduğunuz haliniz ile kabul edin.

Siz bir bütünsünüz, tam potansiyele sahipsiniz. Her türlü zorluk ile başedebilir, aşabilirsiniz. Mutluluk sizin ellerinizde ve hayatın kontrolünü ele alırsanız, anda kalmak, mekanın ve zamanın farkında olmak ile mümkün olacaktır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

   Vizyonlama Nedir? (HEDEF) 🔴 Danışanlarımıza bazen görevler veriyorum. vizyonlama dediğimiz bir çalışmadır. Danışanlarımla gerçekten n...